espa
Hasbro

Επιτραπέζιο Παιχνίδι Cluedo Escape F5699 Hasbro

  • Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: 5010994148003
17,63 price.perUnitTitle 22,99€ ΤΙΜΗ WEB -23%
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49.9€ σε όλη την Ελλάδα
  • Παραγγελίες μέχρι τις 1 το μεσημέρι, συνήθως παραδίδονται στην courier την ίδια μέρα.
  • Αυτόματη αποστολή SMS και email για την παρακολούθηση της παραγγελία σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Είστε φιλοξενούμενος στην έπαυλη του κυρίου Μπόντι όταν ξαφνικά ακούτε μια κραυγή, τα φώτα σβήνουν και βρίσκετε τον κύριο Μπόντι νεκρό! Εσείς και οι υπόλοιποι καλεσμένοι υποβάλεστε στην απόλυτη δοκιμασία: Συνεργαστείτε για να ξεφύγετε από την έπαυλη, καθώς και να βρείτε ποιος σκότωσε τον κύριο Μπόντι, πού το έκανε και με ποιο όπλο. 

Το επιτραπέζιο παιχνίδι The Clue Treachery στο Tudor Mansion Escape & Solve Mystery προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία απόδρασης που επιτρέπει στους παίκτες να αρχίσουν να παίζουν αμέσως. Οι παίκτες μετακινούν τα πιόνια τους γύρω από τον πίνακα παιχνιδιού που είναι χτισμένο δωμάτιο-δωμάτιο καθώς εξερευνούν την έπαυλη, τραβούν κάρτες, λύνουν παζλ, ξεκλειδώνουν νέα δωμάτια και αποκαλύπτουν στοιχεία. Αφού αποδράσουν από την έπαυλη, οι παίκτες εξετάζουν τις ενδείξεις που έχουν συγκεντρώσει για να απαγγείλουν μια κατηγορία. Συγκεντρώστε φίλους και οικογένεια για μια βραδιά παιχνιδιού που δεν θα ξεχάσουν σε μια single-play εμπειρία.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορίες Παιχνίδια
Φύλο Αγόρι, Άνδρας, Γυναίκα, Κορίτσι
Είδος Παιχνιδιού Μυστηρίου, Ρόλων, Σκέψης
Κατασκευαστής Hasbro
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Χρώμα Πολύχρωμο
Κατηγορία Παιχνιδιού Επιτραπέζια
product bottom banner