espa
Hasbro

Επιτραπέζιο Παιχνίδι Cluedo Escape - Μυστήριο Στο Ξενοδοχείο Μπλακ F6417 Hasbro

  • Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: 5010996171689
15,89 price.perUnitTitle 19,99€ ΤΙΜΗ WEB -21%
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49.9€ σε όλη την Ελλάδα
  • Παραγγελίες μέχρι τις 1 το μεσημέρι, συνήθως παραδίδονται στην courier την ίδια μέρα.
  • Αυτόματη αποστολή SMS και email για την παρακολούθηση της παραγγελία σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Μετά τη δολοφονία του Black στο Tudor Mansion εσείς και οι υπόλοιποι καλεσμένοι του είστε καλεσμένοι στο μνημόσυνό του στο The Midnight Hotel. Εκεί μαθαίνεις ότι ο εκβιασμός που είχε γίνει σε όλους σας εξακολουθεί να ισχύει!

Τώρα οι παίκτες πρέπει να συμπεράνουν ΠΟΙΟΣ προσπάθησε να σύρει τον εκβιασμό, ΠΟΥ είναι αποθηκευμένος και ΠΟΙΟΣ είναι ο κωδικός πρόσβασης για να τον ανοίξει. Το παιχνίδι The Clue do Escape The Midnight Hotel περιλαμβάνει κλασικούς χαρακτήρες Clue do και μυστήριο σε ένα «δωμάτιο» απόδρασης. Οι παίκτες μετακινούν τα πιόνια τους γύρω από έναν τρισδιάστατο πίνακα που χτίζεται δωμάτιο δωμάτιο καθώς τραβούν κάρτες, λύνουν παζλ, ξεκλειδώνουν δωμάτια και αποκαλύπτουν στοιχεία. Αφού δραπετεύουν από το ξενοδοχείο,εξετάζουν τις ενδείξεις που έχουν συλλέξει και αν μπορούν να κατηγορήσουν σωστά, κερδίζουν! 

Συγκεντρώστε φίλους και οικογένεια για μια συναρπαστική, μοναδική εμπειρία παιχνιδιού και μια βραδιά παιχνιδιού που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Αποτελεί επίσης ένα υπέροχο δώρο για τους λάτρεις του κλασικού παιχνιδιού Cluedo και των παιχνιδιών μυστηρίου δολοφονίας. Για 1-6 παίκτες, ηλικίας 10+ ετών.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορίες Παιχνίδια
Φύλο Αγόρι, Κορίτσι
Είδος Παιχνιδιού Μυστηρίου, Παρέας, Στρατηγικής
Κατασκευαστής Hasbro
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ηλικία 13 έως 18 ετών, 5 έως 13 ετών, Ενήλικες
Κατηγορία Παιχνιδιού Δραστηριοτήτων, Επιτραπέζια
product bottom banner