espa
Djeco

Σετ Με 6 Δημιουργικές Δραστηριότητες - Νεράιδες 09332 Djeco

  • Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: 3070900093324
36,42 price.perUnitTitle 39,00€ ΤΙΜΗ WEB -7%
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49.9€ σε όλη την Ελλάδα
  • Παραγγελίες μέχρι τις 1 το μεσημέρι, συνήθως παραδίδονται στην courier την ίδια μέρα.
  • Αυτόματη αποστολή SMS και email για την παρακολούθηση της παραγγελία σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Πρόταση δημιουργικής απασχόλησης από την εταιρεία Djeco. Ένα σετ 6 καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων και χειροτεχνιών, που θα χαρίσουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης στους μικρούς καλλιτέχνες! Δημιουργήστε το δικό σας μαγικό κόσμο των νεράιδων χρησιμοποιώντας τα υλικά που περιέχονται και τις εικονογραφημένες οδηγίες για ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι συντελεί στην ανάπτυξη της αντίληψης και των δεξιοτήτων του παιδιού. Καλλιεργεί τη δημιουργικότητά του, αποτελώντας έναν φανταστικό τρόπο πειραματισμού και ενασχόλησης με διαφορετικά είδη τέχνης και χειροτεχνίας.

Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, πληροί όλα τα πρότυπα ασφαλείας.

Περιλαμβάνει: 1 κάρτα- πίνακα για ζωγραφική με νερομπογιές, τις νερομπογιές με το πινέλο τους, 1 κάρτα που την χρωματίζουμε με λαμπερά χρωματιστά φύλλα με την τεχνική της χαλκομανίας, 2 τοπία και δυο φύλλα με αντικείμενα για pop - up κολλάζ, 1 μεγάλο αναδιπλούμενο τοπίο για να το ζωγραφίσουμε με το στυλό glitter και τις 13 σφραγίδες, 4 κάρτες καλυμμένες με μπογιά που της ξύνουμε για να αποκαλυφτεί η ιριδίζουσα εικόνα και 4 κάρτες με κομμάτια που συναρμολογούνται και μας δίνουν υπέροχες φιγούρες νεράιδων πάνω στα ζωάκια τους.

Ηλικία από 6 ετών!

Χαρακτηριστικά

Κατηγορίες Παιχνίδια
Φύλο Κορίτσι
Είδος Παιχνιδιού Δεινόσαυροι, Επιδεξιότητας, Λεπτής Κινητικότητας
Κατασκευαστής Djeco
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ηλικία 5 έως 13 ετών
Κατηγορία Παιχνιδιού Δραστηριοτήτων, Κατασκευαστικά
product bottom banner