espa
ΤΙΜΗ WEB -10%
Ίκαρος

Όταν Πέσει ο Ουρανός στο Κεφάλι μας, Phil Earle - Ίκαρος

  • Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: 9789605724733
15,93 price.perUnitTitle 17,70€ ΤΙΜΗ WEB -10%
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49.9€ σε όλη την Ελλάδα
  • Παραγγελίες μέχρι τις 1 το μεσημέρι, συνήθως παραδίδονται στην courier την ίδια μέρα.
  • Αυτόματη αποστολή SMS και email για την παρακολούθηση της παραγγελία σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

1940. Ο πόλεμος μαίνεται.
Ένα οργισμένο αγόρι, ο Τζόζεφ, που δεν το στέλνουν στην εξοχή, αλλά στο Λονδίνο, στην πόλη που τα εχθρικά αεροπλάνα βομβαρδίζουν σχεδόν κάθε βράδυ. Εκεί ο Τζόζεφ θα μείνει με την κυρία Φ, μια απότομη γυναίκα που δε συμπαθεί τα παιδιά. Οι μόνες της αγάπες είναι ο ρημαγμένος ζωολογικός της κήπος και ο επιβλητικός ασημόραχος γορίλας της, ο Άδωνης.
Καθώς περνούν οι εβδομάδες, δεσμοί δημιουργούνται και μυστικά έρχονται στο φως. Η γυναίκα και το αγόρι πλησιάζουν ο ένας τον άλλον. Αλλά, αν οι βόμβες ελευθερώσουν τρομοκρατημένο και αφηνιασμένο τον Άδωνη, θα μπορέσει κάποιος απ’ τους δυο τους να βάλει τέλος στη ζωή του μόνου πλάσματος που αγαπούν πραγματικά;
Μια καλογραμμένη ιστορία, εμπνευσμένη από μια πραγματική ιστορία, για την αγάπη, τη φιλία αλλά και για το πώς τα ζώα μπορούν να φέρουν πιο κοντά τους ανθρώπους, ακόμη και στους πιο σκοτεινούς και δυσοίωνους καιρούς.
Το βιβλίο απέσπασε το βραβείο Books Are My Bag Reader’s 2021, βρέθηκε στη βραχεία λίστα του βραβείου Yoto Carnegie Medal 2022, και ξεχώρισε ως βιβλίο της χρονιάς (2021) από τους «TIMES» και τη «Sunday Independent».

Χαρακτηριστικά

Τύπος Βιβλίου Εφηβική Λογοτεχνία, Μεταφρασμένη Παιδική Λογοτεχνία, Παιδική Λογοτεχνία
Κατασκευαστής Ίκαρος
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Κατηγορίες Βιβλία
Ηλικία 13 έως 18 ετών, 5 έως 13 ετών
product bottom banner