espa
Πατάκης

Παιχνίδια Διαχείρισης Θυμού Για Παιδιά Deborah Plummer - Πατάκη

  • Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: 9789601633572
14,20 price.perUnitTitle
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49.9€ σε όλη την Ελλάδα
  • Παραγγελίες μέχρι τις 1 το μεσημέρι, συνήθως παραδίδονται στην courier την ίδια μέρα.
  • Αυτόματη αποστολή SMS και email για την παρακολούθηση της παραγγελία σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αυτός ο πρακτικός οδηγός βοηθά τους ενήλικες να κατανοήσουν και να διαχειριστούν δημιουργικά το αίσθημα του θυμού που συχνά νιώθουν τα παιδιά. Παρουσιάζει μια πληθώρα εύκολων στην εφαρμογή παιχνιδιών, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν μέρος μιας επιτυχημένης στρατηγικής διαχείρισης θυμού για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών.

Η συγγραφέας, µε τρόπο απλό και κατανοητό, παρουσιάζει το απαραίτητο θεωρητικό υπόβαθρο και στη συνέχεια περιγράφει τα παιχνίδια (µε ή χωρίς σωματική κίνηση, γλωσσικά και µη γλωσσικά, για μικρές ή μεγάλες ομάδες). Τα παιχνίδια σχετίζονται µε ζητήματα που χρειάζεται να αντιμετωπίσουν παιδιά διαφόρων ηλικιών, όπως η κοινή χρήση ενός παιχνιδιού ή η πίεση από συνομήλικους. Επίσης, ενθαρρύνουν τα παιδιά να προσεγγίσουν τα συναισθήματά τους, ώστε να διευκολύνουν την προσωπική τους εξέλιξη και την επίτευξη υγιών σχέσεων.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν πολύτιμο οδηγό για νηπιαγωγούς και δασκάλους, εμψυχωτές, γονείς και γενικά για όσους ασχολούνται µε τη διαχείριση θυμού σε παιδιά.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορίες Βιβλία
Φύλο Άνδρας, Γυναίκα
Τύπος Βιβλίου Αυτοβελτίωσης
Κατασκευαστής Πατάκης
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ηλικία Ενήλικες
product bottom banner