espa
Craze

Σακουλάκι Έκπληξη Μινιατούρα Galupy Unicorn 9εκ. CRZ17739 Craze

  • Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: 4059779017739
4,48 price.perUnitTitle 4,99€ ΤΙΜΗ WEB -10%
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49.9€ σε όλη την Ελλάδα
  • Παραγγελίες μέχρι τις 1 το μεσημέρι, συνήθως παραδίδονται στην courier την ίδια μέρα.
  • Αυτόματη αποστολή SMS και email για την παρακολούθηση της παραγγελία σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το GALUPY είναι η μαγική ιστορία 18 χαριτωμένων μονόκερων που ζουν στο μαγικό νησί Elfia στο μυστηριώδες αρχιπέλαγος Galupia και έχουν διασκεδαστικές περιπέτειες εκεί κάθε μέρα. Κάποια από αυτά διαδραματίζονται γύρω από το Café Crema. Εδώ ένας GALUPY κουνάει το σύρμα, ανακατεύει σε μπολ και σερβίρει νόστιμα κέικ.

Κάθε χαρακτήρας GALUPY είναι μοναδικός στη φύση του και έχει πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά χαρακτήρα - μερικοί GALUPYS έχουν ακόμη και μαγικές ικανότητες - αυτοί είναι οι κύριοι χαρακτήρες. Συλλέξτε και τις 18 φιγούρες αλόγων για να συλλέξετε και να ανταλλάξετε και δημιουργήστε τον δικό σας μαγικό κόσμο GALUPY με τα σετ χαρακτήρων παιχνιδιών GALUPY.

Οι μαγευτικές συλλεκτικές φιγούρες GALUPY Unicorn είναι περίπου 9εκ. με χρυσή κορώνα και αστραφτερά φτερά glitter. Οι φιγούρες παιχνιδιού μονόκερου είναι μοναδικές λόγω του μεγέθους τους, της χαριτωμένης σωματικής διάπλασης και των λεπτομερειών τους με ακρίβεια.

Το τέλειο δώρο για κορίτσια: Ο μαγικός κόσμος των αλόγων του GALUPY κάνει την καρδιά κάθε κοριτσιού να χτυπά πιο γρήγορα! Και είναι επίσης ιδανικό για τα αγόρια που είναι θαυμαστές του μονόκερου!

Χαρακτηριστικά

Κατηγορίες Παιχνίδια
Φύλο Κορίτσι
Κατασκευαστής Craze
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ηλικία 3 έως 5 ετών, 5 έως 13 ετών
Κατηγορία Παιχνιδιού Μινιατούρες
product bottom banner