espa
ΤΙΜΗ WEB -10%
Ψυχογιός

Ο Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά Ρόουλινγ Κ. Τζόαν (Βιβλίο 2)

  • Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: 9789602744017
12,96 price.perUnitTitle 14,40€ ΤΙΜΗ WEB -10%
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49.9€ σε όλη την Ελλάδα
  • Παραγγελίες μέχρι τις 1 το μεσημέρι, συνήθως παραδίδονται στην courier την ίδια μέρα.
  • Αυτόματη αποστολή SMS και email για την παρακολούθηση της παραγγελία σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

"Το ημερολόγιο αυτό περιέχει αναμνήσεις φοβερών πραγμάτων, πραγμάτων που κουκουλώθηκαν, πραγμάτων που συνέβησαν στη Σχολή "Χόγκουαρτς" για Μαγείες και Ξόρκια". Άντον Μόρβολ Χερτ
Η δεύτερη χρονιά του Χάρι Πότερ στο "Χόγκουαρτς" είναι εξίσου συναρπαστική με την πρώτη: ο καινούργιος φαφλατάς καθηγητής Γκιλντρόι Λόκχαρτ ακολουθεί τον Χάρι κατά πόδας, η Μυρτιά που κλαίει στοιχειώνει τις τουαλέτες των κοριτσιών, και η Τζίνι, η μικρότερη αδελφή του Ρον Ουέσλι, για κάποιον περίεργο λόγο επιζητά συνέχεια την προσοχή του.
Όλα αυτά, όμως, θα αποδειχτούν ασήμαντα όταν ξεπηδήσουν τα αληθινά προβλήματα και κάποιος -ή κάτι- αρχίσει να "μαρμαρώνει" μαθητές του "Χόγκουαρτς". Μήπως πίσω απ' αυτό κρύβεται ο Ντράκο Μαλφόι, ο πιο μισητός αντίπαλος του Χάρι; Ή ο Χάγκριντ, του οποίου το μυστηριώδες παρελθόν έρχεται επιτέλους στο φως; Ή μήπως τελικά είναι αυτός που υποπτεύονται όλοι στο "Χόγκουαρτς"...ο ίδιος ο Χάρι Πότερ; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Χαρακτηριστικά

Κατηγορίες Βιβλία
Κατασκευαστής Ψυχογιός
Σειρές Βιβλίων Παιδικές Σειρές Βιβλίων, Χάρι Πότερ
Τύπος Βιβλίου Επιστημονική Φαντασία, Εφηβική Λογοτεχνία, Μεταφρασμένη Λογοτεχνία, Μεταφρασμένη Παιδική Λογοτεχνία, Μυθιστορήματα, Παιδική Λογοτεχνία
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ηλικία 13 έως 18 ετών, 5 έως 13 ετών, Ενήλικες
product bottom banner