espa
Fresk

Τσάντα Ταχυδρόμου Πλάτης Giraf FB990-60 Fresk

  • Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: 8720574694734
39,95 price.perUnitTitle 55,90€ ΤΙΜΗ WEB -29%
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49.9€ σε όλη την Ελλάδα
  • Παραγγελίες μέχρι τις 1 το μεσημέρι, συνήθως παραδίδονται στην courier την ίδια μέρα.
  • Αυτόματη αποστολή SMS και email για την παρακολούθηση της παραγγελία σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η τσάντα πλάτης προσχολικής ηλικίας είναι ένα όμορφο και πρακτικό αξεσουάρ για τους μικρούς μας φίλους. Η κλασική εμφάνιση "τσάντα ταχυδρόμου" και τα ιδιαίτερα σχέδια που διαθέτει, θα γίνουν αμέσως αγαπημένα από τα παιδιά!

Είναι ιδανική για χρήση στο νηπιαγωγείο, τον παιδικό σταθμό αλλά και για βόλτες στην πόλη. Η τσάντα κατασκευάζεται από ανακυκλωμένα μπουκάλια PET, προσφέροντας περιβαλλοντικά φιλική επιλογή.

Με τις διαστάσεις της 33 x 24 x 9 εκατοστά, χωράνε όλα όσα χρειάζεται το παιδί στο σχολείο: βιβλία, μπλοκ ζωγραφικής, κασετίνες, παγούρια, δοχεία φαγητού και πολλά άλλα.

Οι ιμάντες ώμου είναι γεμάτοι για να προσφέρουν άνεση κατά τη χρήση, ενώ η εσωτερική οργάνωση της τσάντας περιλαμβάνει ένα ειδικό τμήμα για το παγούρι και μια μικρή θήκη που κλειδώνει για να αποθηκεύετε τα αγαπημένα και πολύτιμα αντικείμενα τους.

Συνολικά, η τσάντα πλάτης προσχολικής ηλικίας είναι μια επιτυχημένη συνδυαστική επιλογή αισθητικής και λειτουργικότητας, που θα κάνει τους μικρούς μας φίλους να αισθάνονται άνετα και ευχαριστημένοι στο σχολείο και όχι μόνο.

Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Fresk
Κατηγορίες Τσάντες Πλάτης, Τσάντες Σχολικές
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Φύλο Αγόρι, Κορίτσι
Ηλικία Νήπια
product bottom banner