espa
Smart Games

Επιτραπέζιο Μαγνητικό Παιχνίδι - Χελωνάκια 152508 Smart Games

  • Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: 5414301525080
17,00 price.perUnitTitle 19,00€ ΤΙΜΗ WEB -11%
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49.9€ σε όλη την Ελλάδα
  • Παραγγελίες μέχρι τις 1 το μεσημέρι, συνήθως παραδίδονται στην courier την ίδια μέρα.
  • Αυτόματη αποστολή SMS και email για την παρακολούθηση της παραγγελία σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Τα λουλούδια και το γρασίδι στην άλλη πλευρά του φράχτη φαίνονται υπέροχα! Φέρτε αυτές τις χελώνες πιο κοντά στο αγαπημένο τους γεύμα. Ποιος θα φτάσει πιο γρήγορα εκεί; Οι χελώνες ή ο λαγός; Ένα διασκεδαστικό μαγνητικό παιχνίδι παζλ που έρχεται σε μια εύχρηστη μεταλλική θήκη. Το παιχνίδι Turtle Tactics της εταιρείας SmartGames, είναι ένα μαγνητικό παιχνίδι νοημοσύνης που βοηθά στην ανάπτυξη της λογικο-μαθηματικής σκέψης και της χωροταξικής ικανότητας. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να τοποθετήσετε τα κομμάτια με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε το κάθε ζώο να φτάσει στο φαγητό του. Τρόπος παιχνιδιού: Επιλέξτε μια πρόκληση. Τοποθετήστε τις χελώνες, τους φράχτες και τον λαγό όπως υποδεικνύεται. Μετακινήστε τις χελώνες και τον λαγό στην τελική τους θέση που υποδεικνύεται από φυτά με το ίδιο χρώμα με το ζώο. Τα ζώα μπορούν να γλιστρήσουν οριζόντια ή κάθετα σε ένα άδειο παρακείμενο τετράγωνο. Ο λαγός μπορεί να πηδήξει πάνω από μια χελώνα οριζόντια ή κάθετα σε ένα άδειο τετράγωνο. Κανένα ζώο όμως δεν μπορεί να πηδήξει πάνω από φράχτες. Βρήκατε τη λύση όταν όλα τα ζώα έχουν φτάσει στην τελική τους θέση. Το βιβλίο οδηγιών περιλαμβάνει 48 προκλήσεις ενδυνάμωσης IQ, με αυξομειούμενο βαθμό δυσκολίας και τις αντίστοιχες λύσεις τους.

Στη συσκευασία περιέχονται: 1 μεταλλική θήκη που λειτουργεί ως πίνακας παιχνιδιού, 5 χελώνες, 1 λαγός, 4 φράχτες κι 1 φυλλάδιο με 48 προκλήσεις και λύσεις.

Κατάλληλο από 5 ετών και άνω.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορίες Παιχνίδια
Φύλο Αγόρι, Κορίτσι
Είδος Παιχνιδιού Στρατηγικής
Κατασκευαστής Smart Games
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ηλικία 5 έως 13 ετών
Κατηγορία Παιχνιδιού Επιτραπέζια
product bottom banner