espa
Μεταίχμιο

Ο εραστής της Λαίδης Τσάτερλι - Ντ. Χ. Λόρενς - Μεταίχμιο

  • Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: 9786180337921
14.94 price.perUnitTitle 16.60€ ΤΙΜΗ WEB -10%
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49.9€ σε όλη την Ελλάδα
  • Παραγγελίες μέχρι τις 1 το μεσημέρι, συνήθως παραδίδονται στην courier την ίδια μέρα.
  • Αυτόματη αποστολή SMS και email για την παρακολούθηση της παραγγελία σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το τελευταίο μυθιστόρημα του D. H. Lawrence, που για χρόνια ήταν απαγορευμένο ως πορνογραφικό βιβλίο, αποκαλύπτει με γλαφυρότητα την ένταση και τη γοητεία ενός παράνομου πάθους και της καταπιεσμένης επιθυμίας στη βιομηχανική Αγγλία μετά τον Α’ Παγκόσμιο πόλεμο.
Η λαίδη Κόνστανς Τσάτερλι νιώθει εγκλωβισμένη στον γάμο της με τον βαρονέτο σερ Κλίφορντ. Ανίκανος να ικανοποιήσει συναισθηματικά και σωματικά τη σύζυγό του, ο Κλίφορντ την ενθαρρύνει να συνάψει δεσμό με όποιον αριστοκράτη επιθυμεί προκειμένου το μέγαρο Ράγκμπι να αποκτήσει επιτέλους έναν διάδοχο. Η Κόνι όμως ερωτεύεται τον Όλιβερ Μέλορς, τον θηροφύλακα του δάσους, με τον οποίο παρασύρεται σε μια παθιασμένη ερωτική περιπέτεια που αναταράσσει όλη της την ύπαρξη.
Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα μυθιστορήματα της αγγλικής λογοτεχνίας, Ο εραστής της λαίδης Τσάτερλι αποτελεί ένα αιχμηρό σχόλιο για την εκβιομηχάνιση, μια δηκτική ανάλυση της αλλοτριωμένης, πουριτανικής κοινωνίας και μια πρωτοφανή εξύμνηση του σαρκικού έρωτα και της σεξουαλικής επιθυμίας.

Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Μεταίχμιο
Τύπος Βιβλίου Μεταφρασμένη Λογοτεχνία, Μυθιστορήματα
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Κατηγορίες Βιβλία
Ηλικία Ενήλικες
product bottom banner