espa
Διόπτρα

Κρέσεντ Σίτι 3: Ο οίκος της φλόγας και της σκιάς, Sarah J. Maas - Διόπτρα

  • Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: 9786182207178
22.95 price.perUnitTitle 25.50€ ΤΙΜΗ WEB -10%
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49.9€ σε όλη την Ελλάδα
  • Παραγγελίες μέχρι τις 1 το μεσημέρι, συνήθως παραδίδονται στην courier την ίδια μέρα.
  • Αυτόματη αποστολή SMS και email για την παρακολούθηση της παραγγελία σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ένας κόσμος στο σκοτάδι.
Μια αστραπιαία σπίθα.
Μια φωτιά αστεριών.

Η Μπράις Κουίνλαν δεν περίμενε ποτέ να φύγει από τον Μίντγκαρντ. Τώρα όμως που έχει φύγει, το μόνο που θέλει είναι να γυρίσει πίσω. Όλοι όσοι αγαπάει είναι εκεί: η οικογένειά της, οι φίλοι της, το ταίρι της. Αποκλεισμένη σε έναν νέο, άγνωστο κόσμο, θα χρειαστεί να επιστρατεύσει όλη την εξυπνάδα της αν θέλει να βρει ξανά τον δρόμο για το σπίτι. Και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο όταν δεν γνωρίζει ποιον να εμπιστευτεί.
Ο Χαντ Αθαλάρ έχει βρεθεί κι άλλοτε σε δύσκολες καταστάσεις στη ζωή του, αλλά αυτή μπορεί να είναι η δυσκολότερη από όλες. Για μερικούς μήνες είχε όλα όσα ήθελε ποτέ, αλλά τώρα είναι πάλι αιχμάλωτος, αγνοώντας εντελώς τη μοίρα της Μπράις. Θέλει απελπισμένα να τη βοηθήσει, αλλά μέχρι να μπορέσει να ξεφύγει από τους Αστέρι, τα χέρια του είναι –κυριολεκτικά– δεμένα.
Σε αυτό το συγκλονιστικό μυθιστόρημα, συνέχεια της Νο 1 bestseller τριλογίας του Κρέσεντ Σίτι, ο κόσμος της Μπράις και του Χαντ κινδυνεύει να γκρεμιστεί. Είναι οι μόνοι που μπορούν να τον σώσουν.

Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Διόπτρα
Τύπος Βιβλίου Booktok, Μεταφρασμένη Λογοτεχνία, Σκληρόδετο
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Κατηγορίες Βιβλία
Ηλικία Ενήλικες
product bottom banner