espa
Stor

Ποτήρι Θερμός Coffee Tumbler Insulated Stainless Steel Marvel 425ml ST00262 Stor

  • Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: 8412497002627
17,94 price.perUnitTitle 17,98€ ΤΙΜΗ WEB -0%
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49.9€ σε όλη την Ελλάδα
  • Παραγγελίες μέχρι τις 1 το μεσημέρι, συνήθως παραδίδονται στην courier την ίδια μέρα.
  • Αυτόματη αποστολή SMS και email για την παρακολούθηση της παραγγελία σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η κούπα της εταιρείας Stor, αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ καθώς τη χρησιμοποιούμε, κατά κύριο λόγο για ζεστά ροφήματα όπως ο καφές, το τσάι ή η ζεστή σοκολάτα, αλλά φυσικά βρίσκει εφαρμογή και σε οποιοδήποτε άλλο τύπο ροφήματος. Έχει πιο ανεπίσημο χαρακτήρα, σε σχέση με ένα φλιτζάνι, και γι' αυτό τον λόγο είναι ιδανική για καθημερινή χρήση. Η χωρητικότητα της είναι 425 ml και αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να καταναλώνουν αρκετή ποσότητα ροφημάτων. Διαθέτει καπακι, κάτι που την κάνει κατάλληλη για να την παίρνετε μαζί σας οπουδήποτε και να αποφεύγεται ο κίνδυνος που να χυθεί το περιεχόμενο.
Είναι κατασκευασμένη από μέταλλο, κάτι που καθιστά την κούπα ιδιαίτερα ελαφριά ενώ παράλληλα είναι ιδανική επιλογή για να την παίρνετε μαζί σας οπουδήποτε, αφού διαθέτει υψηλή αντοχή και δεν υπάρχει φόβος να προκληθούν φθορές. Καθαρίζεται εύκολα και απαιτεί ελάχιστη συντήρηση. Ανά τακτά διαστήματα θα πρέπει να προχωράτε σε αφαλάτωση, καθώς κάθε μεταλλικό σκεύος που έρχεται σε επαφή με υγρά έχει την τάση να συσσωρεύει άλατα.

Χρώμα: Γκρι

Θέμα: Marvel

Χωριτικότητα : 425ml

Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Stor
Κατηγορίες Θερμός, Ποτήρια
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Φύλο Άνδρας, Γυναίκα
Ηλικία Ενήλικες
product bottom banner