espa
Legami

Μάσκα Ματιών για Ομορφιά Χαλάρωση Τζελ Hot & Cold Dream Big EM0003 Legami

  • Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: 8052783618684
7,50 price.perUnitTitle 7,95€ ΤΙΜΗ WEB -6%
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49.9€ σε όλη την Ελλάδα
  • Παραγγελίες μέχρι τις 1 το μεσημέρι, συνήθως παραδίδονται στην courier την ίδια μέρα.
  • Αυτόματη αποστολή SMS και email για την παρακολούθηση της παραγγελία σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η Legami Chill Out Gel Eye Mask - Dream Big θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε καλά ενώ κάνετε μεγάλα όνειρα. Χάρη στη διπλή λειτουργία της, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ζεστό ή κρύο για να σας βοηθήσει στη χαλάρωση και να σας ξεκουράσει χωρίς περισπασμούς. Επαναχρησιμοποιήσιμη με ρυθμιζόμενο λάστιχο για άνετη εφαρμογή.

Για θερμική θεραπεία, θερμαίνετε στο φούρνο μικροκυμάτων σε περιστρεφόμενη πλάκα στα 500-600 W για μέγιστο 10 δευτερόλεπτα. Αφαιρέστε τη μάσκα από το φούρνο μικροκυμάτων. Εάν χρειάζεται, ξαναζεσταίνετε σε διαστήματα 5 δευτερολέπτων μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία. Μην υπερβαίνετε τα 30 δευτερόλεπτα. Αφήστε τη μάσκα να κρυώσει πριν τη χρησιμοποιήσετε εάν είναι πολύ ζεστή.

Για ανακούφιση από το κρύο, κρατήστε τη μάσκα στην κατάψυξη για 1-2 ώρες. Βεβαιωθείτε ότι οι χάντρες στο εσωτερικό είναι μαλακές, όχι παγωμένες.

Χρησιμοποιήστε το στην πλευρά του gel για πιο έντονο αποτέλεσμα. για ελαφρύτερη ανακούφιση τοποθετήστε την απαλή πλευρά πάνω από τα μάτια.

Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Legami
Τύπος Ταξιδίου
Κατηγορίες Αξεσουάρ
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
product bottom banner