espa
ΤΙΜΗ WEB -11%
Elxis

Λογική και Ευαισθησία Jane Austen - Elxis

  • Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: 9786185543327
12,70 price.perUnitTitle 14,35€ ΤΙΜΗ WEB -11%
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49.9€ σε όλη την Ελλάδα
  • Παραγγελίες μέχρι τις 1 το μεσημέρι, συνήθως παραδίδονται στην courier την ίδια μέρα.
  • Αυτόματη αποστολή SMS και email για την παρακολούθηση της παραγγελία σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Οι Μάριαν και Έλινορ Ντάσγουντ, έπειτα από μια μεγάλη απώλεια, αναγκάζονται να αλλάξουν ριζικά τη ζωή τους, να στερηθούν όλες τις ανέσεις και να αναζητήσουν την ασφάλεια μέσω ενός γάμου.
Η αποστολή τους θα έπρεπε να είναι μία: να βρουν ευκατάστατους συζύγους.
Η Μάριαν, η μικρότερη αδελφή, «εκπροσωπεί» την ευαισθησία. Ερωτεύεται με όλη της την ύπαρξη τον γοητευτικό αλλά ακατάλληλο αναξιόπιστο Τζον Γουίλομπι. Ανίκανη να δαμάσει τα συναισθήματά της, αδιαφορεί για τους κοινωνικούς κανόνες. Αγνοεί ακόμα και την προειδοποίηση της αδελφής της ότι με τη συμπεριφορά της δίνει λαβή να τη σχολιάζουν. Πού θα την οδηγήσει ο εκρηκτικός χαρακτήρας της;

Την ίδια στιγμή, η Έλινορ είναι λογική και ώριμη. Ακολουθεί πάντα τις κοινωνικές συμβάσεις, όμως τώρα είναι αναγκασμένη να καταβάλει προσπάθεια για να κρύψει –ακόμα και από τους πιο κοντινούς της ανθρώπους– τη δική της αισθηματική απογοήτευση. Μέχρι πότε, όμως, θα καταπιέζει τα αληθινά της συναισθήματα;

Σε μια εποχή που η κοινωνική τάξη και η οικονομική κατάσταση διέπουν τους κανόνες της αγάπης, οι δύο αδελφές θα χαράξουν τη δική τους πορεία για την προσωπική ευτυχία.

Χαρακτηριστικά

Τύπος Βιβλίου Μεταφρασμένη Λογοτεχνία, Μυθιστορήματα
Κατασκευαστής Elxis
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Κατηγορίες Βιβλία
Ηλικία Ενήλικες
product bottom banner