espa
Ίκαρος

Η Κόκκινη Και Η Πόλη Μαρί Βοιτ

  • Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: 9789605723262
13,30 price.perUnitTitle
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49.9€ σε όλη την Ελλάδα
  • Παραγγελίες μέχρι τις 1 το μεσημέρι, συνήθως παραδίδονται στην courier την ίδια μέρα.
  • Αυτόματη αποστολή SMS και email για την παρακολούθηση της παραγγελία σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η Κόκκινη ξεκινάει με τον πιστό της σκύλο, τον Γούντι, για να επισκεφτούν τη Γιαγιά. Ωστόσο, στη διαδρομή χάθηκε μέσα στους δρόμους, ζαλίστηκε κι ένοιωσε την μεγάλη πόλη να την καταπίνει. Όπως όλα τα παιδιά, έτσι κι η Κόκκινη, θα χρειαστεί να βρει το δικό της μονοπάτι, ανάμεσα στους πολλούς δρόμους που ανοίγονται μπροστά της και τους πολλούς πειρασμούς, για να ανακαλύψει αυτό που πραγματικά έχει σημασία.

Νομίζεις πως ξέρεις την ιστορία της Κόκκινης;
Νομίζεις πως ξέρεις τον λύκο;

Αυτή η Κόκκινη έχει μια δική της ιστορία να σου πει...


Το τέλειο δώρο για όποιον αγαπάει τα παραμύθια και την καλή εικονογράφηση, καθώς και για όποιον έχει χάσει για λίγο το δρόμο του. Μα κυρίως για τα παιδιά, που έχουν δικαίωμα να είναι προετοιμασμένα για τον κόσμο.
―Detskiknigi.com

Η Κόκκινη και η Πόλη αποτελεί την πιο όμορφη νέα εκδοχή μιας κλασικής ιστορίας που έχω διαβάσει μέχρι σήμερα.
―Naseeba Alozaibi, Κριτικός παιδικών βιβλίων


Κριτικές

"...Ένα από τα αριστουργήματα της χρονιάς. Πολυσήμαντο, πολυεπίπεδο, εικαστικά άρτιο, ένας σύγχρονος αναγραμματισμός της διάσημης Κοκκινοσκουφίτσας που στάζει από παντού σκέψεις, ιδέες, παράλληλα εικονιστικά και κειμενικά σχόλια."
―Απόστολος Πάππος, elniplex.com


"...Ο δρόμος έχει πάντα λύκους και οι λύκοι πάντα θα καραδοκούν κρυμμένοι πίσω από δέντρα ή πολυκατοικίες. Το θέμα είναι εμείς οι ίδιοι να γνωρίζουμε την ύπαρξή τους και να τους προσπερνάμε. Γιατί όταν ξέρεις την ύπαρξη του κινδύνου, ξέρεις και πως να τον προσπεράσεις! Ποιος είπε ότι τα παιδικά βιβλία γράφονται μόνο για παιδιά; Νομίζεις πως το συγκεκριμένο βιβλίο δεν έχει κακό λύκο; Φυσικά και έχει! Δεν είναι όμως ο λύκος που έχεις συνηθίσει γι αυτό φυλάξου!"
―Ελένη Βλάχου, Καρυδότσουφλο

"...Ένα τρυφερό βιβλίο γεμάτο συμβολισμούς και πολυεπίπεδα νοήματα που αποδίδονται εύστοχα με την καταπληκτική εικονογράφησή του..."
―Πέπη Νικολοπούλου, elculture.gr


"...Ένα βιβλίο που μιλάει για τις ισχυρές σχέσεις της οικογένειας, τους ρόλους, τις αξίες και τις διαφορές του κάθε μέλους της. Φαίνονται και τονίζονται οι ισχυροί δεσμοί αίματος και οι ανταλλαγές απόψεων που δημιουργούν σχέσεις ακλόνητες και γεμάτες έντονα συναισθήματα. Το βιβλίο είναι αφορμή για πολλές συζητήσεις μέσα μια σχολική τάξη με πολλά ερεθίσματα για δραματοποίηση, κατασκευές και άλλες δραστηριότητες."
―Ελένη Μπετεινάκη, Τα παραμύθια του Σαββάτου

Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Ίκαρος
Τύπος Βιβλίου Παραμύθια
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Κατηγορίες Βιβλία
Ηλικία 3 έως 5 ετών, 5 έως 13 ετών
product bottom banner