espa
ΤΙΜΗ WEB -10%
Διόπτρα

Το εξπρές για τις Απίθανες Χώρες (3): Ταξίδι στη Χαμένη Πόλη Bell Peter G. - Διόπτρα

  • Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: 9789606536489
12,96 price.perUnitTitle 14,40€ ΤΙΜΗ WEB -10%
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49.9€ σε όλη την Ελλάδα
  • Παραγγελίες μέχρι τις 1 το μεσημέρι, συνήθως παραδίδονται στην courier την ίδια μέρα.
  • Αυτόματη αποστολή SMS και email για την παρακολούθηση της παραγγελία σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ένα ταξίδι γεμάτο μαγεία, αγωνία και περιπέτεια σε κάθε σταθμό! Η Σούζι επιβιβάζεται στο Εξπρές για τις Απίθανες Χώρες ανυπομονώντας για την επόμενη περιπέτειά της στον υπέροχο κόσμο των τρολ. Δεν γνωρίζει, όμως, ότι σύντομα θα κληθεί να ολοκληρώσει την πιο δύσκολη, ως τώρα, αποστολή με κίνδυνο τη ζωή της.
Ένα παλιό μυστηριώδες βιβλίο κλέβει λέξεις και εξαφανίζει γράμματα προκαλώντας χάος σε όλη την Ένωση των Απίθανων Χωρών. Το βιβλίο θα πρέπει να επιστραφεί σε μια πόλη που έχει χαθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια. Κανένας δεν φαίνεται να γνωρίζει την ακριβή τοποθεσία της, ενώ το βιβλίο κρατάει τα χαρτιά του ερμητικά κλειστά, μιλώντας όποτε θέλει αυτό. Η Σούζι, ο Γουίλμοτ και οι φίλοι τους θα προσπαθήσουν να παραδώσουν το βιβλίο εγκαίρως στον ιδιοκτήτη του, αλλά το ταξίδι τους χωρίς χάρτη θα τους οδηγήσει στα βάθη του ωκεανού και στην καρδιά ενός επικίνδυνου υποθαλάσσιου κόσμου. Σ’ αυτόν τον πρωτόγνωρο αγώνα δρόμου με τον χρόνο, κινδυνεύει να χαθεί για πάντα όχι μόνο η γνώση των Απίθανων Χωρών, αλλά και το πλήρωμα του μαγικού Εξπρές…

Χαρακτηριστικά

Τύπος Βιβλίου Εφηβική Λογοτεχνία, Μεταφρασμένη Παιδική Λογοτεχνία
Κατασκευαστής Διόπτρα
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Κατηγορίες Βιβλία
Ηλικία 13 έως 18 ετών, 5 έως 13 ετών
product bottom banner