espa
ΤΙΜΗ WEB -10%
Μεταίχμιο

Εφηβεία: Η Πορεία Προς Την Ανεξαρτησία Hedvig Montgomery - Μεταίχμιο

  • Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: 9786180327472
13,95 price.perUnitTitle 15,50€ ΤΙΜΗ WEB -10%
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49.9€ σε όλη την Ελλάδα
  • Παραγγελίες μέχρι τις 1 το μεσημέρι, συνήθως παραδίδονται στην courier την ίδια μέρα.
  • Αυτόματη αποστολή SMS και email για την παρακολούθηση της παραγγελία σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

 

Για τους γονείς η εφηβεία μπορεί να είναι περίοδος αμήχανη και δύσκολη. Λίγο καιρό πριν, το παιδί ζητούσε τη συμβουλή και την αγκαλιά τους – τώρα κλείνεται στο δωμάτιο και στον εαυτό του. Αυτό το στάδιο της εξέλιξής του μοιάζει να το απομακρύνει από όλα όσα ήταν σημαντικά μέχρι τότε, σαν να εξαφανίζεται το παρελθόν.
Ευτυχώς, αυτό δεν είναι ολόκληρη η αλήθεια.Η ανεξαρτητοποίηση επιτυγχάνεται όταν το παιδί νιώθει ασφαλές. Αυτή την περίοδο είστε ταυτόχρονα λιγότερο σημαντικοί και περισσότερο απαραίτητοι. Με πολλούς τρόπους το έφηβο παιδί σάς λέει: «Άφησέ με!» και συγχρόνως ψιθυρίζει: «Κράτα με!». Δική σας δουλειά είναι να κάνετε και τα δύο.


Στον πέμπτο και τελευταίο τόμο της εικονογραφημένης σειράς, η καταξιωμένη ψυχολόγος και οικογενειακή σύμβουλος Hedvig Montgomery βοηθάει τους γονείς μέσα από πραγματικά περιστατικά να κατανοήσουν την εξελικτική διαδικασία της εφηβείας και τις ιδιαίτερες ανάγκες των παιδιών αυτή την περίοδο. Ταυτόχρονα, προτείνει τρόπους για να διαχειριστούν με επιτυχία σημαντικά θέματα, όπως τις συναισθηματικές εξάρσεις, το άγχος, την πίεση της ομάδας και τον εκφοβισμό, την αφύπνιση της σεξουαλικότητας, την εξάρτηση από τις οθόνες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Η Montgomery, ως ψυχολόγος και ως μητέρα, γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες και την πρόκληση να μεγαλώνει κανείς παιδιά στην εποχή μας. Στις σελίδες του βιβλίου αναλύει όλα τα θέματα με τα οποία, αργά ή γρήγορα, σε ήπιο ή έντονο βαθμό, έρχεται αντιμέτωπος ο γονιός.Χριστίνα Ρασιδάκη, Ψυχοθεραπεύτρια - Σύµβουλος γονέων και εκπαιδευτικών

Χαρακτηριστικά

Κατηγορίες Βιβλία
Φύλο Άνδρας, Γυναίκα
Κατασκευαστής Μεταίχμιο
Τύπος Βιβλίου Αυτοβελτίωσης, Σκληρόδετο, Ψυχολογίας
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ηλικία Ενήλικες
product bottom banner