espa
ΤΙΜΗ WEB -10%
Έσοπτρον

Σκέφτομαι άρα τρώω! Martin Cohen - Έσοπτρον

  • Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: 9789606765971
16,11 price.perUnitTitle 17,90€ ΤΙΜΗ WEB -10%
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49.9€ σε όλη την Ελλάδα
  • Παραγγελίες μέχρι τις 1 το μεσημέρι, συνήθως παραδίδονται στην courier την ίδια μέρα.
  • Αυτόματη αποστολή SMS και email για την παρακολούθηση της παραγγελία σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Να τρώει κανείς ή να μην τρώει; Ίσως αυτή είναι μία εύκολη ερώτηση να απαντήσετε. Αλλά τι να φάμε; Αυτή είναι μια βαθιά και βαθυστόχαστα δύσκολη ερώτηση.

Γιατροί και διατροφολόγοι συχνά διαφωνούν μεταξύ τους, ενώ οι διασημότητες και οι επιστήμονες εξακολουθούν να μας προσφέρουν νέες συνταγές και ειδικές δίαιτες. Κανένας δεν σκέφτηκε να ρωτήσει τους φιλόσοφους -αυτές τις λογικές ψυχές αφιερωμένες στην αλήθεια, την ηθική και τη λογική- για το τι σκέφτονται.

Μέχρι τώρα…

Το Σκέφτομαι, Άρα τρώω εξετάζει την αλήθεια πίσω από τα πιστεύω μας για τη διατροφή και σταχυολογεί απόψεις από τους πιο διάσημους στοχαστές του κόσμου, για να ξετυλίξει την ιστορία πίσω από τις σημερινές αντιλήψεις για την υγιεινή διατροφή. Σ’ αυτό το βιβλίο ο Μάρτιν Κόεν μάς δίνει μία εκτεταμένη επισκόπηση για όλα όσα συνδέονται με τα τρόφιμα, από τους μικροοργανισμούς που φτιάχνουν το φαγητό μας μέχρι τις σύγχρονες στάσεις για τη διατροφή, και όλα τα ενδιάμεσα. Ο Κόεν ανακατεύει στη φιλοσοφική του προσέγγιση μία πρέζα πνευματωδών σχολίων, για να βοηθήσει τους αναγνώστες να βρουν τη δική τους απάντηση στην ερώτηση: Τι να τρώμε;

Χαρακτηριστικά

Κατηγορίες Βιβλία
Φύλο Άνδρας, Γυναίκα
Τύπος Βιβλίου Εγκυκλοπαιδικά
Κατασκευαστής Έσοπτρον
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ηλικία Ενήλικες
product bottom banner