espa
Big Jigs

Πανάκι Παρηγοριάς Cheeky Monkey BB525 Big Jigs

  • Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: 691621525258
19,90 price.perUnitTitle
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49.9€ σε όλη την Ελλάδα
  • Παραγγελίες μέχρι τις 1 το μεσημέρι, συνήθως παραδίδονται στην courier την ίδια μέρα.
  • Αυτόματη αποστολή SMS και email για την παρακολούθηση της παραγγελία σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Είναι γεγονός ότι τα περισσότερα βρεφάκια αγαπούν τα βελούδινα και απαλά υφάσματα. Τα νάνι είναι η ιδανική συντροφιά για το μωράκι σας, καθώς αποτελούν ακίνδυνα παιχνίδια και λόγω κατασκευής αλλά και λόγω ποιότητας υφάσματος. Υπόσχονται να είναι ο πιο πιστός φίλος του μωρού στον ύπνο και τη χαλάρωση, για τα πρώτα χρόνια. Αυτό το μαλακό, χνουδωτό παιχνίδι διαθέτει μια κουδουνίστρα, δύο ανθεκτικά μασητικά, και πολύχρωμες υφασμάτινες επιφάνειες που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του μικρού σας. Ιδανικό για τη βελτίωση της επιδεξιότητας και τον συντονισμό χεριών/ματιών.

Διάσταση: 31x40x5cm

Έξυπνο tip: Όλοι μας ξέρουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στους πρώτους μήνες ζωής του μωρού η επαφή με τη μαμά. Το βρέφος αισθάνεται ασφάλεια ακούγοντας την καρδιά της μαμάς, αλλά και μυρίζοντάς την. Μπορείτε λοιπόν, να αφήσετε το νάνι μαζί με μία φορεμένη μπλούζα σας για κάποιες ώρες. Έτσι θα αποκτήσει τη μυρωδιά της μαμάς και θα κάνει το μικρό σας να αισθάνεται σας να είστε δίπλα του!

Χαρακτηριστικά

Κατηγορίες Παιχνίδια
Φύλο Αγόρι, Κορίτσι
Κατασκευαστής Big Jigs
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ηλικία 1 έως 3 ετών, 3 έως 12 μηνών, Κάτω των 3 μηνών
Κατηγορία Παιχνιδιού Δραστηριοτήτων
product bottom banner