espa
ΤΙΜΗ WEB -10%
Μεταίχμιο

Φωτεινά σήματα - Shapiro Dani - Μεταίχμιο

  • Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: 9786180339512
15.93 price.perUnitTitle 17.70€ ΤΙΜΗ WEB -10%
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49.9€ σε όλη την Ελλάδα
  • Παραγγελίες μέχρι τις 1 το μεσημέρι, συνήθως παραδίδονται στην courier την ίδια μέρα.
  • Αυτόματη αποστολή SMS και email για την παρακολούθηση της παραγγελία σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κάτω από τον έναστρο ουρανό της οδού Ντιβίζιον δεσπόζει μια αρχαία βελανιδιά. Δίπλα στον επιβλητικό κορμό της ο δεκάχρονος Γουάλντο Σένκμαν, ένα πανέξυπνο, αξιαγάπητο αγόρι, συναντά τον Μπεν Γουίλφ, έναν συνταξιούχο γιατρό, και του δείχνει στον ουρανό τους αγαπημένους του αστερισμούς. Αν και ο Γουάλντο δεν το ξέρει, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γνωρίζει τον Μπεν. Και δεν θα είναι ούτε η τελευταία. Θα συναντιούνται ξανά και ξανά στον χρόνο, στον χώρο, στην κοινή τους μοίρα.
Η οδός Ντιβίζιον είναι γεμάτη μυστικά. Ένα παρορμητικό ψέμα που θα μετατραπεί στο μυστικό που θα στοιχειώνει για πάντα την οικογένεια Γουίλφ. Και η οικογένεια Σένκμαν, που μετακομίζει στη γειτονιά πολλά χρόνια αργότερα, θα φέρει κι εκείνη μαζί της τα δικά της μυστικά. Και στα χρόνια που θα περάσουν, σε έναν δρόμο -και σε έναν γαλαξία- όπου τα αστέρια κατακρημνίζονται και οι ιστορίες συγκρούονται, οι δύο οικογένειες θα δεθούν με τρόπους που δεν θα μπορούσαν ποτά να φανταστούν.
Η Dani Shapiro με συγγραφική μαεστρία μας μιλά για τις σχέσεις, την οικογένεια και τη μνήμη, αλλά και για τα μυστικά που κουβαλάει ο καθένας μας. Κυρίως όμως μας μιλά για τη θεραπευτική δύναμη της σύνδεσης, της ειλικρίνειας και της ανθρώπινης επαφής.

Χαρακτηριστικά

Τύπος Βιβλίου Μεταφρασμένη Λογοτεχνία, Μυθιστορήματα
Κατασκευαστής Μεταίχμιο
Κατηγορίες Βιβλία
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ηλικία Ενήλικες
product bottom banner